CloseForm

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief

06 11 2019

Bercomex 6, 7 en 8 november op de IFTF 2019

#invaro

Wij introduceren dit jaar drie nieuwe oplossingen tijdens de IFTF in Vijfhuizen. Het afgelopen jaar was voor de Invaro Agri & Horti Technology Group een veelbewogen jaar. Zo verhuisde Schouten op 1 oktober naar het pand in Hoorn, waardoor de krachten van de drie bedrijven nu gebundeld zijn onder één dak.

Wat is er nieuw?

De Flora BouquetMaster is een automatische boekettenlijn voor kruisboeketten en heeft voor elke werknemer een instructiescherm. Door de in lengte verstelbare boekethouder is het gemakkelijk om uniforme kruisboeketten samen te stellen. Met de Flora BouquetMaster bent u een stuk minder afhankelijk van geschoolde werknemers.

De RackMaster is een geautomatiseerde rekopzetter voor alle typen veilingcontainers. De rekken kunnen zowel standaard als op de kop worden geplaatst. Daarbij kan het 597 rek zowel in de lengte als in de breedte worden opgezet. Handmatig rekken plaatsen op veilingcontainers is met de RackMaster verleden tijd.

De Flora V-Master is een nieuwe oogstoplossing, voorzien van V-klapbanden. Harken en schuiven van de bloemen is hiermee overbodig geworden. De Flora V-Master is ook geschikt voor kwetsbare bloemen en kan eenvoudig geïntegreerd worden op bestaande ondergrondse transportsystemen. Alle nieuwe Bercomex oplossingen zijn tevens volledig geïntegreerd in het Bercomex besturingsplatform. Zo profiteert u van Performance Reporting, Remote Support en nog veel meer!

Slimme data-analyse

Ook op het gebied van serviceverlening staan we niet stil. Invaro Services & Supplies biedt klanten steeds meer mogelijkheden om inzicht de krijgen in de productiviteit van de machines. De Bercomex Insight Tool geeft real-time data over de Furora, een volautomatische bosoplossing voor vele soorten snijbloemen. Daarnaast geeft Invaro trainingen om nog meer rendement te halen uit de Furora. Door middel van Performance Reporting kunt u dagelijks inzicht krijgen in de productiviteit van uw Bercomex machines.

U kunt ons op 6, 7 en 8 november vinden op de IFTF in stand C4.06.

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief