CloseForm

Samen kunnen
we meer

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Invaro: Stronger together

Als ondernemer in de land- of tuinbouw wilt u vooruit. Met innovatieve en doeltreffende oplossingen, gebaseerd op geavanceerde technieken. Passend bij uw situatie en met een optimaal resultaat. Bij Invaro hebben we alles in huis om dat te bereiken.

Invaro komt van het Latijnse werkwoord innovare: innoveren. En van innovatief, intelligent en internationaal. Varo staat voor realistisch, eerlijk, loyaal en sociaal vaardig. Deze betekenissen vertegenwoordigen precies waar wij voor staan.

Invaro is de holding van Bercomex, Schouten en Invaro Service and Supplies. Als holding kunnen we nog meer voor u betekenen. We hebben meer gespecialiseerde mensen die voor u klaarstaan. Beschikken over meer expertise en mogelijkheden om oplossingen te ontwikkelen en ontwerpen. Hebben een groter draagvlak voor innovatie en continuïteit. En bieden een uitgebreid servicenetwerk om u bij te staan. Samen gaan we voor het beste resultaat.

We are stronger together.

 

Expert in geavanceerde systemen voor de sortering en verwerking van agrarische producten.

Bezoek merkBezoek merk

Servicepartner van Schouten en Bercomex voor installatie, onderhoud en reparatie. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bezoek merkBezoek merk

Specialist in snijbloemenverwerking. Van standaardoplossingen tot volledige geautomatiseerde bloemenlijnen.

Bezoek merkBezoek merk

Onze kernwaarden

Samen met plezier

Samenwerken zit in ons bloed. We doen het binnen onze organisatie, maar ook daarbuiten. Door ons te verdiepen in uw proces, komen we met elkaar tot dé oplossing waarmee u van toegevoegde waarde blijft in de markt.

Ontwikkelen

Onze eigen R&D-afdeling pioniert met creatieve en innovatieve oplossingen. We luisteren naar uw vragen, vernieuwen continu en lopen voorop. Zo past u niet alleen de oplossingen van vandaag toe in uw processen, maar ook die van morgen.

Waarmaken

Al tachtig jaar krijgt u wat u nodig heeft. En liever nog zetten we een extra stap. We hebben verstand van zaken en beheersen het gehele proces, waardoor we waarmaken wat we bedenken. Van R&D tot installatie en plaatsing regelen we alles, zodat uw oplossing zich zo snel mogelijk terugverdient.

Bevlogenheid

Ondernemers ontmoeten, kansen ontdekken, oplossingen bedenken, het proces van ontwerp tot plaatsing begeleiden en constant innoveren. Met ons vak bezig zijn geeft ons energie. Elke dag opnieuw.

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief