CloseForm

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief

04 07 2019

Alle Invaro Group merken onder één dak!

#invaro

De activiteiten van Schouten verhuizen per 1 oktober 2019 van Kampen naar Hoorn. De bedrijven van de Invaro Group, waar Schouten sinds 2012 onder valt, komen samen in één pand.

Kansen

Door de drie bedrijven Schouten Agri Sorting Solutions, Bercomex Flower Processing Solutions en Invaro Services & Supplies vanuit één vestiging te laten opereren, kunnen ze nog beter samenwerken. Dat betekent bijvoorbeeld: meer en makkelijker kennis uitwisselen, samen innoveren, gezamenlijk inkopen en elkaars pieken in productie opvangen. Dat gaan klanten merken: meer innovatie, aanzienlijk snellere levering en een hogere kwaliteit service.

Wat verandert er voor klanten?

Indien u klant bent van Schouten, verandert er verder niet veel. Uw accountmanager/ vertegenwoordiger blijft u gewoon bezoeken en ook onze servicemedewerkers staan voor u klaar, zoals u gewend bent. We blijven bereikbaar op de voor u bekende telefoonnummers.
Alleen het bezoekadres van Schouten verandert: Verlengde Lageweg 10, 1628 PM Hoorn

Wat verandert er voor leveranciers?

Het adres voor de levering van goederen voor Schouten is per 1 oktober 2019:
Verlengde Lageweg 10, 1628 PM Hoorn
We blijven gewoon bereikbaar op het u bekende telefoonnummer en v.w.b. facturatie- en bankgegevens wijzigt er niets. In september neemt uw contactpersoon contact op over de leveringen rond 1 oktober.

Aanleiding verhuizing

Aanleiding voor de verhuizing is de ruimte die vrij komt in de productiehal in Hoorn. De laatste tijd hebben zowel Schouten als Bercomex veel aanpassingen doorgevoerd in het productieproces. Dat zorgt ervoor dat de productietijd van de verwerkingsmachines aanzienlijk korter is geworden. Op hetzelfde aantal vierkante meters maken we daardoor in dezelfde tijd meer machines. Hierdoor hebben we in totaal slechts de helft aan productieruimte nodig. Het pand in Hoorn is nu groot genoeg om ook de werkzaamheden van Schouten uit te voeren. Eén bedrijfspand minder scheelt aanzienlijk in de kosten.

Geen gemakkelijke beslissing

Het is geen gemakkelijke beslissing geweest om Schouten te verhuizen. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar aan Kampen verbonden is. De verhuizing heeft grote impact op onze medewerkers. We willen graag dat alle medewerkers meeverhuizen naar Hoorn. We kijken samen naar oplossingen om de verhuizing voor hen werkbaar te maken.
De verhuizing biedt ons als bedrijf echter veel kansen. Het maakt de Invaro Group fit voor de toekomst. Schouten gaat bovendien terug naar haar roots: het bedrijf begon ooit in het Noord-Hollandse Blokker.

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief