CloseForm

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief

03 11 2023

Bercomex 8, 9 en 10 november op de IFTF 2023

#bercomex#invaro

We kijken er naar uit om jullie welkom te heten op onze stand tijdens de IFTF, die plaatsvindt van 8 t/m 10 november. Het wordt een geweldige gelegenheid om onze nieuwste producten te ontdekken en met ons team in contact te komen.

Wat is er nieuw?

SUMMERSTRIPPER
Wil je optimaal bladeren verwijderen van blad en zijscheuten? De SummerStripper biedt voor zowel harde als zachte stelen het beste ontblader resultaat. Het contrames en de unieke strippermodule zorgen ervoor dat je stelen worden ingekort en de kwaliteit tijdens het ontbladeren wordt verhoogd. De SummerStripper staat op de stand dus je kan hem vanuit alle hoeken bekijken.

TYSON BINDER
Voortbouwend op de solide reputatie van onze betrouwbare CRM Binder, presenteren wij met trots zijn opvolger: de Bercomex Tyson Binder. Deze nieuwe toevoeging aan onze productfamilie combineert vertrouwde kwaliteit met moderne innovaties. We zijn ervan overtuigd dat je onze nieuwe binder net zo zult waarderen als zijn voorganger. Bekijk hem op onze stand en kom precies te weten wat de voordelen zijn.

SAMENWERKING DERO
Bercomex, marktleider in de levering van machines voor de sortering en verwerking van snijbloemen, en DERO GROEP, specialist in robotiseringsoplossingen voor o.a. de voedings- en tuinbouwindustrie, kondigen vol trots een nieuwe strategische samenwerking aan. Dit partnerschap heeft als doel de bloemen producerende en -verwerkende industrie verder te automatiseren met behulp van geavanceerde robotiseringsoplossingen. Op de beurs vertellen we je er graag meer over en het is zelfs mogelijk om tijdens de beurs een bezoek aan Dero te brengen.

Worldwide Maintenance Network

Ook op het gebied van serviceverlening staan we niet stil. Invaro Services & Supplies biedt klanten steeds meer mogelijkheden om inzicht te krijgen in de productiviteit van de machines. De Bercomex Insight Tool geeft real-time data over de Furora, een volautomatische bosoplossing voor vele soorten snijbloemen. Daarnaast geeft Invaro trainingen om nog meer rendement te halen uit de Furora. Door middel van Performance Reporting kun je dagelijks inzicht krijgen in de productiviteit van je Bercomex machines.

Je kunt ons op 8, 9 en 10 november vinden op de IFTF in stand B3-02.

We kijken uit naar je komst.

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief