CloseForm

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief

29 11 2018

Nieuw: Invaro Agri & Horti Technology Group

#invaro

Zoals u misschien al gemerkt heeft, kijkt u op dit moment naar een spiksplinternieuwe website. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de naam is flink op de schop gegaan. Vanaf vandaag heeft AG Schouten Beheer B.V. een nieuwe naam: Invaro Agri and Horti Technology Group. We nemen u mee in alle veranderingen.

Brand new

Met de website en een nieuwe naamzijn we klaar voor het nieuwe jaar. Samen met Invaro Agri and Horti Technology Group hebben ook de dochterbedrijven Schouten, Bercomex en SchoutenBercomex een make-over ondergaan. Daarbij heeft SchoutenBercomex de naam Invaro Services and Supplies aangenomen. Zij leveren service, onderhoud en advies aan alle machines van Schouten en Bercomex.

De basis

Met de nieuwe bedrijfsnamen en logo’s gaan we terug naar de basis. We staan voor samenwerken en ontwikkelen met plezier en passie. Door onze krachten te bundelen met onze websites en logo’s in één stijl zijn wij op-en-top klaar voor de innovaties van 2019.
Let’s take technology to the next level

En door

Onze website staat live, maar dat is pas het begin. Ook na deze livegang zal onze website continue doorontwikkeld worden. Heeft u ideeën? Dan horen wij dit graag!

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor de nieuwsbrief